Wanneer wordt dit jaar het kamp gehouden?
Het zomerkamp van YMCA Rijswijk zal dit jaar gehouden worden van zaterdag 9 juli t/m zaterdag 16 juli 2022.

Voor wie is het kamp bedoeld?
Het zomerkamp is voor kinderen van 7 t/m 16 jaar. Dat wil zeggen 6 jaar en groep 3 doorlopen tot en met 16 jaar en op 9 juli 2022 nog geen 17 jaar oud.

Wat zijn de kosten?
De kosten voor het zomerkamp zijn dit jaar € 150,- .
Hiervoor krijg je een hele week plezier! Natuurlijk verzorgen wij ook al het eten, drinken, programmamateriaal, slaapplaatsen en het vervoer!

Wat is het rekeningnummer van YMCA-Rijswijk?

Nl34INGB0000027053 t.n.v. kampwerk CJV Rijswijk

Waar slapen we?
Alle groepen slapen tegenwoordig in tenten. De A-groep, B-groep en de C-groep staan op een stukje grasveld vlak voor de boerderij en tieners op het weiland naast de boerderij.
De jongeren (incl. leiding) hebben hun eigen terrein 5 km. bij de boerderij vandaan.

Mijn zoon of dochter slikt medicijnen. Is dit een probleem?
Nee hoor, dat doen heel veel kinderen. Ze kunnen de medicijnen gewoon bij de leiding inleveren met een bijsluiter waarin vermeld staat hoe vaak uw kind de medicijnen in moet nemen, dan kunnen wij ze aan uw kind geven. Het beste moment om de medicijnen aan de leiding te geven is bij de bussen als we vertrekken.

Mijn zoon of dochter wil voor de eerste keer mee. Zijn er vriendjes of vriendinnetjes van hem/haar die ook meegaan?
Wij kunnen helaas geen lijst met namen vrijgeven (vanwege privacy redenen), maar vraag eens op school of op een sportvereniging of iemand het kent en/of meegaat!

Wat eten we op kamp?

Net als thuis hebben we op kamp ook drie maaltijden. Het eten doen we met het hele kamp tegelijk. Je kunt je voorstellen dat dat een drukke, maar gezellige boel is!
We ontbijten en lunchen met brood met allerlei vers beleg; kaas, worst en zoetigheid. Je mag dit zelf kiezen! Er zit vast iets bij wat je lekker vindt!
De avondmaaltijden beginnen we altijd met een lekkere kom soep voor de liefhebber. Hiernaast proberen we een zo afwisselend mogelijk menu op tafel te zetten. Meestal eten we een keertje macaroni, nasi, diverse groentes, maar ook patat of bbq!
Als je iets niet lust, probeer het eens misschien lust je het hier wel! En zo niet, dan eet je iets anders wat op tafel staat, er zijn genoeg alternatieven!

Mijn zoon of dochter mag geen varkensvlees. Kan daar rekening mee gehouden worden?
Ja, dat is geen enkel probleem. Er gaan nu al kinderen mee die geen varkensvlees mogen dus maken we gewoon wat anders.

Hoe zit het met allergieën?
Wanneer uw zoon/dochter een allergie heeft zullen wij hier rekening mee houden. Meld deze allergie duidelijk op het aanmeldingsformulier.

Kan ik mijn zoon of dochter bellen?
Als het om een noodgeval gaat, kan dat natuurlijk.
In andere gevallen is het beter om een kaartje te sturen om te vertellen hoe het gaat. Als iemand jarig is, dan maken wij graag een uitzondering.

Hoe kan ik mijn zoon of dochter aanmelden?
U kunt uw zoon of dochter aanmelden voor ons zomerkamp door de stappen op de pagina “Inschrijven” te doorlopen.